Fotosoos Terwijde werkt veel met het Google Presentatie programme, omdat het simpel in gebruik en gratis is. Bovendien zijn de presentaties zijn makkelijk te delen. 

Onze presentaties kunt u het beste bekijken op uw computer of laptop  omdat dan alle animaties zichtbaar zijn.

Open de presentatie en klik rechtbovenaan op diavoorstelling.  Met uw spatiebalk kunt u steeds verder klikken.


25 januari 2024 zijn we met een aantal Fotosoos leden in het donker naar Utrecht geweest.  Lichtkunstenaars hadden van I LIGHT U weer een mooi spektakel gemaakt. en dat hebben we ieder op ons eigen manier willen vast leggen. We hebben veel lopen stoeien met de belichtings driehoek, daardoor ook weer wat ervaring opgedaan.

Heerlijk om met elkaar op pad te zijn. 

30 september 2023 zijn we met een aantal Fotosoos leden naar Diergaarde Blijdorp geweest in Rotterdam.  We hadden prachtig weer en hebben mooie foto's kunnen maken. Veel close up, blijkt later. 

De extra opdracht was: fotografeer mens en dier of dieren met mensen manieren. Heel opvallend was dat de dieren ook actief waren, dat is wel leuk om te zien en te fotograferen.

15 april 2023 vandaag bracht ons eropuit team, ons naar een geweldige plek, gewoon heel dichtbij. Castellum Hoge Woerd.

Het gebouw, het museum, de kinderboerderij, de tuinen. Zo enorm veel moois om te fotograferen. Aangezien wij geen beroeps fotografen zijn is het altijd fijn om te kunnen oefenen. Dat doe je het liefst met andere fotosoos leden, zodat je nog eens om tips en advies kan vragen. Het is ook gewoon heel leuk om met elkaar eropuit te gaan.

18 februari 2023 was onze eropuit planning een beetje in de war. Dat heeft vast wel iets met carnaval te maken. 's Morgens zijn een aantal leden naar het Centraal Station in Utrecht geweest om te fotograferen. 's Middags is er een groep fotosoosers naar Harmelen geweest om de carnavalsoptocht te beleven en te fotograferen. Zowel 's morgens als 's middags hadden we het geweldig naar ons zin. altijd leuk om samen te fotograferen. 

28 januari 2023 zijn we er met een aantal Fotosoosleden op uit geweest naar het Nationaal Militair Museum. We waren al vroeg aanwezig en hadden het museum bijna voor ons zelf. Een prachtig fotogeniek museum, waar we naar hartelust konden fotograferen. Ja, we hebben ons prima vermaakt. Ik ga graag nog een keer terug.